СУ "Васил Лески" - Девня

ТВОЯТ ЧАС

НАЦИНАЛНА ПРОГРАМА

На 24.10.2016 г. се проведе родителска среща с родители на децата и учениците, които ще вземат участие по проекта Твоят час.

На 10.03.2017 година ученици от групите по волейбол „Ние, отборът” посетиха волейболен мач от националната Суперлига по волейбол между отборите на „Черно море”- Варна и „Нефтохимик”- Бургас. Изявата бе в рамките на Проект „Твоят час”. Момичетата и момчетата сбъднаха една от своите мечти- да се срещнат със своите идоли, да се наслаждават на живо на майсторството им, да разговарят и да се снимат с тях. Това беше една незабравима вечер за младите хора, те се запалиха още повече по любимия спорт и намериха свои примери за подражание.

Общият брой на групите за учебната 2017/2018 г . по проект „Твоят час-фаза I” е 32, от които 13 групи по Затруднения и 19 по Интереси. Общият брой ръководители е 26, от които 25 са Учители от училището и 1 e родител, изпълняващ дейност на фондация „АМАЛИПЕ”. Групите по Затруднения са по БЕЛ и Математика, а групите по интереси са ориентирани според интересите на учениците: спорт, изкуство, чужд език, традиции. Наблюдава се сериозен интерес от страна на учениците и редовно посещение на допълнителните часове.


Полезни връзки:
Община Девня РУО-Варна МОН къде сме учи онлайн